Εταιρικό Προφίλ

Η Hellenic Technologies ιδρύθηκε το 2005 με κύριο αντικείμενο την κατασκευή ιστοσελίδων και την πλήρη υποστήριξη των πελατών της στο digital marketing και στις online εφαρμογές.

Επενδύοντας στην τεχνογνωσία και τη στελέχωση μιας ομάδας συνεργατών που  διακρίνονται για την εξειδικευμένη γνώση, τον ενθουσιασμό και την αγάπη για τη δουλειά τους, κατάφερε πολύ σύντομα να γίνει μια από τις πιο καινοτόμες και υπεύθυνες εταιρίες του χώρου, αναλαμβάνοντας μεγάλα και σημαντικά projects.

Τα στελέχη της, προγραμματιστές, web designers, κειμενογράφοι κειμένων διαδικτύου και άτομα με εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό μάρκετινγκ, παρακολουθούν τις εξελίξεις διεθνώς και τις προσαρμόζουν πρώτοι στην ελληνική αγορά, προτείνοντας λύσεις που βοηθούν τους πελάτες της εταιρίας να διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Για αυτό και έχει δημιουργήσει μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με μερικές από τις πιο γνωστές εταιρίες στην Ελληνική αγορά.

Πελάτες της Hellenic Technologies αποτελούν τόσο μικρές εταιρίες που έχουν ανάγκη σωστής στήριξης στο ξεκίνημα τους, όσο και πολύ μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες με πιο πολύπλοκες και σύνθετες ανάγκες.

Tο τεχνολογικό knowhow εκσυγχρονίζεται διαρκώς από την ομάδα της εταιρίας και αυτό τους δίνει την δυνατότητα για απόλυτα καθετοποιημένη παραγωγή, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την παράδοση του έργου.

Έτσι μπορεί και επιτυγχάνει απόλυτα οικονομικές και προσιτές λύσεις που ανταποκρίνονται στις δυνατότητες των πελατών της.

hellenic technologies

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους πελάτες της, με τεχνική υποστήριξη, συμβουλευτικές υπηρεσίες και να γίνεται μέρος της επιχειρηματικής τους δράσης, συμβάλλοντας στην ανάπτυξή τους.

αναλαμβάνουμε

Η Hellenic Technologies, πιο συγκεριμένα, αναλαμβάνει:

είμαστε όλοι online

Μάθετε πως μπορείτε να αποκτήστε μια ισχυρή παρουσία online